Előfizetői tartalom

Nyereséges magyar internetes vállalkozások

Portfolio
A hazai online piacon a 2000-es évet követő fagyás után az olvadás jelei látszanak. Az idei évben a korábban vastagon veszteséges nagy tartalomszolgáltatók sorra jelentik be egymás után, hogy idén várhatóan nyereséges lesz a működésük (itt jegyezzük meg, hogy a Portfolio.hu már tavaly is nyereséget termelt, s az idei évben ez váhatóan megtöbbszöröződik).

A hét elején az origo számolt be róla, hogy nyereséges a működése (az Axelero csoportnál a költségek allokálása azért jelentős teret ad a hatékonysági és eredményességi mutatók "kreatív" alkalmazásának), ezt követően pedig Szabó Ákos, az Index kereskedelmi igazgatója közölte a Magyar Hírlappal, hogy "valamiféle gátszakadás történt...és mindenki megnyugodott, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés