Előfizetői tartalom

Hogyan maradhatott MTV elnök a reklámidőt áron alul eladó Ragáts Imre?

Portfolio
A Magyar Televízió közalapítványi kuratóriumának csütörtöki ülésén tartott szavazáson a testület egyharmada sem támogatta Ragáts Imre, a Magyar Televízió Rt. elnökének leváltását - közölték a tanácskozást követő sajtótájékoztatón. Kilencen - köztük saját elmondása szerint a grémium elnöke és helyettese - voksoltak Ragáts Imre visszahívására, tizennyolcan ellenezték azt egy tartózkodó voks mellett, a kuratórium egy tagja pedig nem vett részt a döntésben.

A megdöbbentő döntés részletei, háttere. Úgy véljük, nem kell részleteznünk azt, hogy egy "normál" vállalatnál milyen sors várna egy olyan vezetőre, aki messze áron alul öt évre eladja a konkurenciának a legnagyobb árbevételt hozó termék értékesítési jogát. Az adófizetők milliárdjait rendszeresen elnyelő MTV-nél azonban a döntéshozók ezt másképp látták. A miértekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés