Előfizetői tartalom

Matáv is részt vesz a Talentis programban - Infokommunikációs fejlesztések a Zsámbéki-medencében

Portfolio
A mai napon a Matáv, a Talentis Programiroda Kht., valamint a Zsámbéki-medence Térségfejlesztő Kht. együttműködési megállapodást írt alá a Talentis Program megvalósításával kapcsolatban. A felek célja a Zsámbéki-medence infokommunikációs fejlesztése, melynek első ütemében a térség önkormányzatai részére szélessávú internet (ADSL) összeköttetést biztosít a Matáv.

A Matáv mint a Talentis Programiroda stratégiai partnere, a Talentis Program keretében ki fogja dolgozni a Zsámbéki-medence térségére vonatkozó infokommunikációs fejlesztési tervét. E terv tartalmazza többek között az infrastruktúrára vonatkozó elképzeléseket, a fejlesztés módját és ideális ütemezését, valamint egy költségtervet a komplex fejlesztés megvalósítására....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés