Előfizetői tartalom

Antenna Hungária: alacsony növekedés- csökkenő profitabilitás

Portfolio
A további privatizáció lassú közeledtével az Antenna Hungária is igyekezett a 3. negyedév folyamán jó teljesítményt nyújtani, azonban a társaság erejéből csak ez eredmény lemorzsolódásának ütemét sikerül csökkenteni a trenden az AH nem tudott változtatni. A Vodafone-tól tisztított 3. negyedéves nettó eredmény 80 millió forint lett.

Növekedés nélkül. Bár olvasóink más fórumokon valószínűleg más számszerű eredménnyel találkoznak, mi mindig a Vodafone hatásoktól megtisztított eredménykimutatást vesszük górcső alá. Ennek két oka van: Egyrészt a cég értékelése csak úgy történhet, hogy külön vizsgáljuk a társaságcsoportot és az időközben erőteljesen lecsökkent Vodafone részesedést, másrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés