Előfizetői tartalom

"Csonttörő" után helyreállt a "rend" a televíziós nézettségi versenyben

Portfolio
Helyreálltak a kis hazai televíziós erőviszonyok a Nagy (Csonttörő) János meccsét követő héten. A Tv2 Revans címmel közvetített boksz meccse jelentősen csökkentette a Tv2 főműsoridei hátrányát az RTL Klubbal szemben ( a teljes napra vonatkoztatott nézettségben pedig meg is előzte), a rá következő héten azonban az RTL már újból 40% feletti közönségaránnyal büszkékedhetett, s a különbség a két kereskedelmi televízió közönségaránya között újból 10 százalékpont közelébe nőtt.

Továbbra is a Legyen Ön is milliomos! az RTL Klub legerősebb aduja a koraesti műsorsávban. A vetélkedő nézettsége 50 százalék körüli közönségarány mellett 22-25 százalék volt (18-49 éves korosztály), míg a vele szemben futó Hárman Párban nézettsége 28-32 százalékos közönségarány mellett 11-14 százalékon stabilizálódott. A Barátok Közt továbbra is megbízhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés