Előfizetői tartalom

Harmatos szeptember a mobilpiacon - tör előre a Vodafone

Portfolio
Harmatosra sikerült a szeptemberi mobilpiac, a telítettség jegyében igen alacsony mértékben bővült az ügyfélszám. A nyertes természetes a piaci pozícióit még mindig építő Vodafone lett. A 3. negyedév a gyenge szeptember ellenére jobb lett mind az 1. ,mind a 2. negyedévnél, az összes nettó előfizetői létszámbővülés 49%-a a Vodafone nevéhez fűződik. A 4. negyedévben a piac várhatóan élénkül.

Lássuk a HIF statisztikákat, meg a következtetéseket! Szeptember. Szeptemberben az nettó előfizetői szám bővülés 59 ezer volt, amely a nagy lemorzsolódást hozó február után a leggyengébb idei hónapnak számít. A bruttó előfizetői állomány 7,5712 ezer főre nőtt. A penetráció 74.8%-os. A 3 hónapos ügyfélszám 7,123 ezerre nőtt, a bővülés itt csak 42 ezer fő volt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés