Előfizetői tartalom

London-Bécs-Budapest: elemzői-alapkezelői vélemények az orosz helyzetről, magyar hatásokról

Portfolio
Az ING Barings, a Vontobel, az Erste és a K&H szakembereit kérdeztük arról, hogyan vélekednek az orosz eseményekről, a Jukosz-botrányról, illetve ezek esetleges hatásairól a magyar piacra. A szakértők mindegyike egyetértett abban, hogy konkrét negatív hatás egyik magyar vállalat gazdálkodását sem éri. Volt aki felvetette, hogy a tőke regionális átrendeződéséből akár még profitálhat is a magyar piac.

Vontobel, K&H. Szálkai András, a bécsi székhelyű Vontobel regionális alapkezelője az események értékelését egy kisebb visszatekintéssel kezdte. Oroszországban másfél-két éve befektetői eufória uralkodott. A befektetők úgy érezték, hogy egy hatalmas növekedéssel rendelkező - átalakulás alatt lévő - de minta gazdasággal állnak szemben. A nagyobb orosz vállalatok professzionális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés