Előfizetői tartalom

GE: eredmény mellett becsúszott egy akvizíció is

Portfolio
11%-os csökkenést mutatott a 3. negyedévben a General Electric eredménye, az óriásvállalat a tavalyi 4.09 milliárdos profit után most csak 3.65 milliárdot ért el. Az egy részvényre jut ó eredménye 36 cent lett, amelyben érződik egy 4 centes rendkívüli költség is, így az eredmény beleesik a társaság által korábban jósolt 39-42 centes sávba.

A GE árbevétele 2%-kal 33.4 milliárd dollárra emelkedett. Az eredményvisszaesés által sújott 3. negyedév után a GE az aktuális periódusra nézve optimista. A társaság a 4. negyedévben 45-47 centes EPS-re számít, az eredmény 45%-kal emelkedhet a bázisidőszakhoz képest.A teljes éves eredmény 10%-kal emelkedhet a társaság aktuális prognózisa szerint, amely lényegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés