Előfizetői tartalom

Nemzetközi szövetségben a Pannon GSM

Portfolio
Ma kilenc európai mobilszolgáltató bejelentette, hogy mobil szövetséget alakítottak annak érdekében, hogy egész Európa területén összehangolt hang- és adatátviteli megoldásokat nyújtsanak üzleti és lakossági ügyfeleik számára. Az Amena (Spanyolország), az O2 (Németország, Egyesült Királyság és Írország), a One (Ausztria), a Pannon GSM (Magyarország), a sunrise (Svájc), a Telenor Mobil (Norvégia) és a Wind (Olaszország) tegnap Münchenben írta alá a megállapodást- jelentette be a Pannon GSM.

A szövetség nyilvánvalóan a T-Mobile, Orange, Telefonica Moviles, TIM összefogás példájára jött létre. A 4 mobil távközlési óriás azért szövetkezett, hogy a globális szolgáltatások terén versenyre kellhessen a Vodafone-nal. A kisebb társaságok számára a tegnapi megállapodás igen fontos, hiszen csak így maradhatnak versenyképesek a globalizálódó világban. A felvonultatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés