Előfizetői tartalom

A rally részletei - élmezőnyben a BUX

Portfolio
Azok után, hogy a 2. negyedévben kiváló teljesítményt nyújtottak a világ részvénypiacai, a 3 negyedév alapján sem lehet okuk panaszra a részvényekbe fektetőknek. A 2. negyedéves lemaradás után a BUX most kiváló teljesítményt nyújtott, a magyar piac a világ élvonalába került. Alábbi összeállításunkban a 3. negyedév hazai és külföldi piaci folyamatairól kívánunk áttekintést adni.

Bevezetés. Az elmúlt negyedév nyertesei között Közép-Kelet Európát, Japánt, illetve a Nasdaqot találhatjuk. A piac kettészakadt, miközben a fenti piacokon jelentős emelkedést könyvelhettünk el, Nyugat-Európa tőzsdéin, s a hagyományos amerikai papírok körében már csak minimális erősödést tapasztalhattunk.Az első 3 negyedév piaci folyamatai alapján erősen valószínű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés