Előfizetői tartalom

Forró augusztus az orosz mobilpiacon

Portfolio
Továbbra is folytatódott az orosz mobilpiacon a dinamikus növekedés, augusztusban 1.6 millió új előfizetés lelt gazdára. A szezonálisan erős nyár folyamán a 3 nagy szolgáltató összesen 4.2 millió új előfizetőt szerzett, ősztől az értékesítések visszaesése várható. Moszkvában a penetráció már 60%-osra becsülhető (az AC&M távközlési tanácsadócég adatai alapján), miközben országosan a 20%-ot közelíti a lefedettség.

Augusztus végére 28.48 millió főre bővül az orosz mobil ügyfelek köre, az első 8 hónap adati alapján még az őszi visszaesés ellenére is konzervatívnak tűnnek a korábbi év végére vonatkozó 32 milliós becslések. A legnagyobb szolgáltató az MTS a nyár folyamán 1.7 millió új előfizetőt gyűjtött, miközben a Vimpelcom 1.58 millió, a Megafon 932 ezer új ügyfélre tett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés