Előfizetői tartalom

Hatalmas verseny a mobilpiacon - 15% felett a Vodafone

Portfolio
Kiegyensúlyozott mobilpiacot hozott a július, a magyarországi mobil előfizetők bruttó száma 7,428 ezerre nőtt - derül ki a HIF adataiból. A piaci bővülés mértéke 128 ezer volt, az idei évben a legnagyobb. A hónap győztese a Vodafone lett, miközben a magas növekedés annak köszönhető, hogy a Pannon a visszafogott 2. negyedév után ismét beindította ügyfélakvizícióit.

A Vodafone piaci sikere egyelőre töretlen. A társaság július folyamán 48 ezer új előfizetőt szerzett, piaci részesedése 15.13%-ra nőtt. A 3. számú magyarországi mobilszolgáltató folytatta a előretörését, az agresszív hirdetési és árpolitika, valamint a kisebb ügyfélbázis miatti alacsonyabb abszolút lemorzsolódás meghozta eredményét, 1,124 ezerre bővült az előfizetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés