Előfizetői tartalom

Új összekapcsolási szerződést kötött a Hungarotel és a Matáv

Portfolio
Matáv és a Hungarotel Távközlési Rt. 2003. augusztus 21-én aláírta a Hírközlési Döntőbizottság (HDB) által május 19-én jóváhagyott LRIC árakon alapuló összekapcsolási szerződést. Az új szabályozásnak megfelelő összekapcsolási szerződés felváltotta a két fél hálózatának eddigi együttműködési keretét biztosító, 1995-ben megkötött hálózati szerződést.

Az aláírás alkalmából Gálig Zoltán, a szerződéskötési tárgyalásokért a Matáv részéről felelős vezető elmondta: "Örömünkre szolgál, hogy a mostani szerződéskötés után már mind a négy helyi koncessziós szolgáltatóval - Vivendi, Emitel, Monortel, Hungarotel - a HDB által jóváhagyott referencia ajánlatokon alapuló új összekapcsolási szerződéssel rendelkezünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés