Előfizetői tartalom

Démász: továbbra is cél az eredmény reálértéken tartása

Portfolio
Ma publikálta különös meglepetést nem okozó 2. negyedéves gyorsjelentését a Démász. Lehóczki Gábor, a Démász pénzügyi vezetője prezentációjában elmondta, hogy a hálózati veszteség a 2. negyedévben azért lett magasabb mind a bázisidőszakban, mivel nőtt a nagyobb műszaki veszteségű alacsony feszültségen történő értékesítés. A negyedévben új becslési eljárás került bevezetésre, amely technikailag megnövelte a hálózati veszteséget.

Lehóczki Gábor kiemelte a lakossági fogyasztás magas dinamikáját. Az áremelkedések hatása ezen a területen a növekedés lassulását hozhatja, de csökkenés az ár ás ÁFA emelés ellenére nem valószínű. A lakossági fogyasztás mellett a teljesítménydíjas fogyasztás is nagy ütemben növekedett, ahol a nem feljogosított fogyasztók voltak a legdinamikusabb felhasználók....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés