Előfizetői tartalom

Holnap Démász eredmény- mit várnak az elemzők?

Portfolio
Holnap publikálja 2. negyedéves gyorsjelentését a tőzsdén az egyetlen likvidnek tekinthető áramszolgáltató, a Démász. A társaság esetében a portfolio.hu által megkérdezett elemzők mérsékelt növekedést várnak, mind az adózott, mind az üzemi eredmény szintjén. Bár a Démász éves célt nem fogalmazott meg, de az alap célkitűzésként elfogadható eredmény reálértéken tartásnál az elemzők enyhén optimistábbak.

A portfolio.hu által megkérdezett 9 elemző átlagosan 1,153 millió forintos adózás utáni eredményt vár a társaságtól, a becslések 970 és 1,220 millió forint között szóródnak. Az üzemi eredmény 1,429 millió forint lehet.A negyedév egyik nagy kérdése lehet, hogy folytatódhat-e az első negyedévben meglepetést keltő óriási lakossági fogyasztásbővülés, amely a hatékony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés