Előfizetői tartalom

Richter technikai elemzés: csak egy kis korrekció, vagy pedig fordulat?

Portfolio
Fundamentálisan jónak mondható a Richter. De vajon továbbra is vételi jelzéseket mutatnak-e a technikai elemzés eszközei azt követően, hogy a papírok tavaly október eleji lokális mélypontjuk óta 65%-os árfolyam emelkedést produkáltak. Ezt a kérdéskört járjuk végig alábbi írásunkban, megpróbálva rávilágítani azokra a tényezőkre, melyek segítséget nyújthatnak a befektetési döntés meghozatalánál.

Megtartja-e az árfolyamot a Fibonacci szint? . Amint arra tavaly december közepi Richter technikai elemzésünkben is rávilágítottunk, a gyógyszergyártó papírjai a tavaly tavaszi 20,000 Ft-os lokális csúcspontról indultak meg lefelé, és egészen 11,000 Ft-ig estek (a lejtmenet okai, valamint a társaság fundamentális tényezői kiderülnek tegnapi írásunkból). A fordulat október...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés