Előfizetői tartalom

Tiltás a Vivendinek - nem indulhat az álakció

Portfolio
Nem indíthatja el a V-fon Távközlési Szolgáltató Rt. a július 19-től meghirdetett akcióját, mivel a HÍF Hírközlési Területi Hivatal Pécsi irodája megtiltotta szabálytalan előhívószám alkalmazása és az Általános Szerződési Feltételek megsértése miatt. A hivatalból indított piac felügyeleti eljárás július 17-én hozott határozatát azonnal végre kell hajtani.

A V-fon Rt. "Nyári akció hétvégi telefonbeszélgetésekre" elnevezéssel hirdette meg akcióját, mellyel július19. augusztus 31.-ig szombat éjféltől vasárnap éjfélig, továbbá augusztus 20-án ugyancsak nulla órától nulla óráig a helyi és a körzeten belüli beszélgetésekért egységesen 45 forintot számláznak. Azoknak, akik nem kívántak élni a lehetőséggel - mert rövidebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés