Előfizetői tartalom

Sony Ericsson: kifelé a gödörből

Portfolio
Megkezdte a kilábalást hatalmas problémáiból az induláskor jobb sorsra ítélt mobilkészülékgyártó óriás, a Sony Ericsson. A szórakoztatótechnológiában, illetve a mobil távközlésben igencsak otthon mozgó két társaság készülékgyártó üzletágainak egyesítéséből létrejött cég ugyan még mindig veszteséges, de legalább az eladott telefonok száma határozott növekedést mutat.

A társaság a 2. negyedévben 6.7 millió készüléket értékesített, amely 34%-kal magasabb a bázisidőszak értékénél, s 23%-kal haladja meg az 1. negyedéves számokat. A Sony Ericsson árbevétele 1,125 millió euró lett, amely 18, illetve 40%-os növekedést testesít meg. A cég külön kiemeli, hogy a GSM, illetve a japán sztenderdek szerint a növekedés kiemelkedő volt, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés