Előfizetői tartalom

Démász: új szerződés a láthatáron?

Portfolio
A Démász mai bejelentlése szerint a D-Energia Kft. leányvállalatban lévő törzsbetétjét, 90 %-os tulajdoni arányának megfelelően, 135 millió forinttal megemelte. A társtulajdonos Budapesti Erőmű Rt. törzsbetét emelésével együtt a leányvállalat törzstőkéje összességében 150 millió forinttal 200 millió forintra nőtt, melyből a Démász Rt. részesedése továbbra is 90 %.

A D-Energia Kft. törzstőkéjének emelésére az üzleti forgalom tervezett növekedése miatt került sor. A leányvállalat taggyűlése szintén döntött a 3 tagú Felügyelő Bizottság létrehozásáról. A D-Energia Kft az EdF magyarországi enegriakereskedő cége. A tőkeemelés azt jelentheti, hogy a társaság szerződés megkötésére készül a szabadpiacon. Tehát a cég egy nagyfogyasztót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés