FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

MOL technikai elemzés: itt az ideje a vételnek?

Portfolio
6,000 Ft közeléből 5,000 Ft-ig estek az elmúlt másfél hónap alatt a MOL részvényei, melyek hosszú távon egy szűkülő háromszögben mozognak jelenleg. De vajon az elmúlt időszak árfolyam csökkenése után érdemes-e már vételi megbízásokkal a piacra lépni? Ezt a kérdést próbáljuk megválaszolni alábbi írásunkban a technikai elemzés eszköztárának a segítségül hívásával.

Szűkülő háromszögben és csökkenő mini trendben az árfolyam. Szűkülő háromszögben A MOL részvények 2 éves árfolyam grafikonját szemlélve megállapíthatjuk, hogy a papírok hosszú távon egyelőre egy szűkülő háromszögben mozognak, a részvények ugyanis a 2001 szeptemberi, Amerikát ért terrorista támadás után lokális mélypontra, 3,500 Ft-ig estek, ahonnan felfelé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés