Előfizetői tartalom

tv2 - társkereső valóságshow a piaci pozíciók visszaszerzéséért

Portfolio
Hárman párban címmel hazai ötletekkel kiegészült licensz társkereső műsort indít a tv2 június 16-án. A hétköznaponként főműsoridőben 25 percben jelentkező programban egy Budapest-környéki házban három fiatal kalandjait és párválasztásait követhetik figyelemmel a nézők. A házba két lány és egy fiú, vagy két fiú és egy lány költözik be.

Az első találkozás és a megismerkedés után a nem szerint kisebbségben lévő játékos - tegyük fel, a lány - döntéshelyzetbe kényszerül: a két fiú fényképét ábrázoló kártya közül vakon kell egyet választania. A véletlenszerűen kiválasztott fiúval egy programhelyszínen kettesben marad, a vesztes játékos pedig messziről figyeli őket. A nap második felében egy új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés