Előfizetői tartalom

RTL Klub: tarolás

Portfolio
Az idei évben a legerősebb hetét zárta az RTL Klub a múlt héten 46.2%-os közönségaránnyal, elsősorban a házi készítésű VV2 valóságshow utolsó hetének köszönhetően. A magyar reality show és a szintén házi készítésű Barátok Közt mellett jól szerepeltek a múlt héten az RTL-es játékfilmek is. A Tv2 közönségaránya visszazuhant a korábbi 30%-os szint alá, a pártatlanságát egyre inkább feladni tűnő m1 pedig folytatta vesszőfutását, közönségaránya az idei év leggyengébb teljesítményével már éppen csak megcsípte a 10%-os szintet.

Hétköznapi RTL henger Az elmúlt hét - ami a magyar televíziózást illeti - a Való Világ jegyében telt. A gyorsítottan véget érő valóságshow befejező hetében a hétfői, keddi és csütörtöki adás is közel 50 százalékos közönségarányt a 18-49 éves korosztályban. Az RTL-es hétközi játékfilmek közül három is kiemelkedően sikeres, 50% körüli közönségarányt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés