Előfizetői tartalom

Westel az erőszak ellen - továbbra is támogatja a Fradit

Portfolio
A Westel megalakulása óta a hazai sportélet elkötelezett támogatójaként, valamint a sportszerű küzdelem, a tisztességes versenyszellem képviselőjeként a sporteseményeken megnyilvánuló erőszakot, így a Ferencváros és a Siófok labdarúgó mérkőzéseken történteket mélységesen elítéli, a jövőben is minden esetben annak megelőzését, a rendbontók példás megbüntetését támogatja- áll a Westel közleményében.

A közlemény szerint a Westel megalakulásának első pillanatától fogva számos sportágban fontos szerepet játszik az eredményes és tisztességes szakmai munka segítésében. A legnagyobb hazai mobilcég vezérigazgatója és a cég valamennyi munkatársa a sportszerű verseny híveként szomorúan és megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy egy mérkőzés a szurkolói szimpátia kifejezése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés