Előfizetői tartalom

Egyre többen mondanák le a vezetékes telefont

Portfolio
A gyakori internetezők körében minden ötödik telefontulajdonos azon gondolkodik, hogy egy éven belül lemondja vezetékes telefonszolgáltatását --derül ki a Net Research Center (NRC) áprilisban befejeződött internetes kutatásából. Az NRC Piackutató Kft. és a TNS Hungary közös telekommunikációs felmérése szerint a hazai internetezők több mint 80 százalékának van valamilyen vezetékes telefonos szolgáltatása otthonában, ez a szám azonban a korábbi negyedévek adataival összehasonlítva lassan, de folyamatosan csökken.

Az alábbi írás a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Miközben egyre több ügyfél hagyja el a vezetékes piacot, a mobilosok száma továbbra is növekszik, bár a hazai piac telítődésének jelei már harmadik negyedéve érezhető. Ma már egyre több szolgáltatást várnak el a felhasználók: a piacon ma a legnagyobb igény a mobil banki, a mobil internet és GPRS szolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés