Előfizetői tartalom

Összefoglaló az 1. negyedéves gyorsjelentésekről

Portfolio
Hagyományainkhoz híven rövid összeállítást készítettünk az első negyedéves gyorsjelentésekrõl, melyekben a gyors áttekinthetõség érdekében csak a fontosabb tényezõket emeltük ki. A szezon legfőbb pozitívuma, hogy a Richter, OTP, Mol, Matáv négyes eredménye egyöntetűen pozitív lett. A Pannonplast és a RÁba hozta megszokott rossz formáját, de a TVK, a Danubius és a Mezőgép is az elemzői várakozásoknál gyengébb eredményről tudott csak beszámolni.

A blue chipek eredményei. Matáv (19,109 m Ft / 17,443 m Ft) - kifulladó dinamika, csak a mobil és az adat bevételi szegmens tudott növekedni - kiváló működési hatékonyság, mind a vezetékes, mind a mobil, mind a nemzetközi területek esetében - ellentmondásos Westel, a szenzációs fedezeti szinthez alacsony ARPU, MOU , hatalmas lemorzsolódás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés