Előfizetői tartalom

A Matávot élteti a Morgan Stanley

Portfolio
Pozitív hangvételű elemzést publikált a mai nap folyamán a Morgan Stanley a tegnap eredményt publikáló Matávval kapcsolatban. A patinás befektetési bank fenntartja felülsúlyozási javaslatát, s továbbra is 1,090 forintos célárat határoz meg. Az 1,090 forintos célárfolyam tartalmazza az esetleg szigorúbbá váló piaci szabályozás kockázatát is.

A Morgan Stanley szerint az 1. negyedéves eredmény megmutatta a Matáv jó osztalékfizető képességét, s azt, hogy az osztalékfizetés sokkal automatikusabb annál, mint ahogy azt a piac gondolta. (az eladósodottsági célsáv miatt)A brókercég szerint szabad cash-flow termelési képessége miatt és a megcélzott adósságszint mellett elméletileg jövőre a Matáv képes lehet 80-85...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés