Előfizetői tartalom

Antenna eredmény: vegyes tavaszi mix

Portfolio
Mindössze 2%-os árbevételbővülés, alacsony dinamika, 1.2 milliárd forintos mérleg szerinti veszteség jellemzi az Antenna Hungária ma publikált 1. negyedéves konszolidált gyorsjelentését. A fenti számokból azonban korántsem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni, a társaság alapvetően nyereségesen és még elfogadható hatékonyság mellett zárta az 1. negyedévet. A gyorsjelentés pozitívuma a transzparencia felé történő ismételt elmozdulás, amely tekintve a privatizációs terveket, kétségkívül indokolt.

A 3. negyedév után a cég ismét publikálta a konszolidált és anyavállalati számai mellett az eredménykimutatás egyes soraira a VRAM konszolidáció által gyakorolt hatásokat, így ismét tisztábban lehet látni a társaság gazdálkodásának folyamatait. Az eredménykimutatás értékelésekor a konszolidált, VRAM-tól tisztított számokat használjuk, mivel a társaság árazásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés