Előfizetői tartalom

econet.hu: akvizíciókkal a növekedésért

Portfolio
Móricz Gábor, a Kaptár Rt. vezetője a portfolio.hu kérdésére válaszolva az econet.hu-ban szerzett tulajdoni részesedéssel kapcsolatban elmondta, hogy a Kaptár Rt. már a nyilvános alapításkor stratégiájának tartotta, hogy olyan társaságokba fektessen be, melyek tőkehiánnyal, illetve likviditási nehézségekkel küzdenek, mindazonáltal reményteljes működéssel kecsegtetnek.

Móricz szerint annak ellenére, hogy az econet.hu jelenleg igen komoly likviditási nehézségekkel küzd, az iparág a jövőben magára találhat, és ebből a társaság is profitálhat. További pozitívum volt az econet.hu befektetéskor az a tény is, hogy a társaság tőzsdén van. A Kaptár Rt. rövid távú célja az econet.hu-val kapcsolatban az, hogy likviditását rendbe tegye, közép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés