Előfizetői tartalom

Pompás hegymenet a vezetőkben (Vakmajom)

Portfolio
A március 17-i intézményi vételekkel, majd a bázisból kitörő vezetők növekvő tömegével megerősítést nyert, minőségében 2000 tavasza óta az egyik legjobb, ha nem legjobb emelkedés remek kereskedési lehetőséget adott vételi oldalon. Ez az, amire érdemes volt türelmesen készpénzben várni. A kifulladásnak még mindig nincs jele, de ha csak ez a pár hét lett volna az egész, már akkor is megérte beszállni. Hogyan tovább? Tartani a pozíciót, szüretelni a profitot, vagy éppen ráduplázni a pozícióra? A válasz egyedi részényre szabott, minden egyes vezetőt külön-külön kell megvizsgálni.

KIT HAT MEG AZ INDEX?. A mostani emelkedés sokban eltér a korábbi medvepiaci rallyktól. A legfontosabb különbség az, hogy nem a túladott, eső trendben korrigáló részvények vezetik, hanem a már emelkedő trendben lévők, a bázisból kiemelkedők - 2003 márciusában nem csak lehetett erőt venni, de azt is KELLETT venni. Ha a durván 100-200, kisebb kapitalizációjú vezető részvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés