Előfizetői tartalom

Mobilpiac: komoly Westel veszteségek márciusban - túl a hétmillión

Portfolio
Túl a hétmillión. Elsődlegesen ezzel a félmondattal lehetne jellemezni a március végi mobilstatisztikákat, a GSM kártyák száma 7,062 ezer főre nőtt - derül ki a HIF adataiból. A mérsékelt, mindössze 65 ezer fős növekedés mögött azonban ismét komoly szerkezeti változások álltak, a Westel újra vesztett pozíciójából, miközben a Vodafone piacnyerése, úgy látszik megállíthatatlan.

Március: Westel veszteségek. Az nem kérdés, hogy a mobilpiac egyértelműen a lassulás jeleit mutatja, a legnagyobb kérdések a Westel szereplésével kapcsolatban merültek fel. A havidíjas ügyfelei után a pre-paideseknek is számottevő kedvezményeket biztosító mobilszolgáltató lépései indokoltnak tűnhetnek a márciusi ismételt piacvesztés tükrében. A márciusi adatok fényében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés