Előfizetői tartalom

A telefon hanyatlása - az üzletemberek 80% az e-mailt favorizálja

Portfolio
A META Group az elmúlt hónapokban közel 400 amerikai vállalat körében végzett felmérést a preferált kommunikációs formát illetően. Az eredmény talán kissé meglepő - legalábbis az arányt tekintve ; az üzletemberek 80%-a e-mailt hatékonyabb kommunikációs csatornának tartja mint a telefont. A válaszadók 74%-a úgy nyilatkozott, hogy az e-mail kapcsolattartás lehetőségének hiánya lényegesen nagyobb nehézségeket okozna, mint a telefon hiánya.

A három vezető indok az e-mail preferálására: 1., lehetővé tesz több partnerrel történő párhuzamos kommunikációt 2., gyorsabb (?) 3., írásos nyoma marad a kapcsolat felvételnek A kutatás eredménye az e-mail egyre intenzívebb használatával kapcsolatos, megoldandó problémák között említi a spam (nem igényelt reklám email) kiszűrésének lehetőségét, illetve a hatékonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés