Előfizetői tartalom

Kiváló eredmény után tovább szárnyal a sztárpapír

Portfolio
Szokásához híven ismét a várt feletti számokat tett közzé a tegnapi piaczárást követően az online aukciós site-ot üzemeltető eBay, mely továbbra is igen impresszív üzemi teljesítményt tudott felmutatni, és növelte előrejelzését az idei esztendőre. Nem csoda, hogy a 3 éves csúcsponton lévő részvények erősödtek a zárás utáni kereskedésben.

A társaság nettó árbevétele 94%-kal emelkedett, és 476 millió dollárt ért el, jócskán meghaladva az előzetes elemzői várakozásokat, annak ellenére, hogy az iraki háború negatív hatást gyakorolt rá.További pozitívum, hogy ismét növekedett az árbevétel dinamikája, mely a negyedik negyedévben a PayPal akvizíció hatására lendült meg komolyabb mértékben. Ez a dinamika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés