Előfizetői tartalom

TV2: abszolut mélyponton

Portfolio
A héten minden estét megnyerve tovább növelte előnyét az RTL Klub a tv2-vel szemben. Az RTL közönségaránya főműsoridőben a 18-49-es korosztályban újból 40 százalék fölé emelkedett, míg a tv2-é - a Bazi nagy roma lagzi előző heti pürroszi "sikere" után - új mélypontot ütve csupán 27 százalék volt. Az utóbbi hetek pozitív tendenciáit folytatva az MTV főműsoridős közönségaránya ismét megközelítette a 15 százalékot.

Reality show-k: stabil VV fölény A két egymással szemben futó valóságshow versenyében nem volt változás az elmúlt héten. A Big Brother 2 adásainak nézettsége 10-12 százalék (18-49 AMR) között mozgott, míg a Való Világ 16-19 százalékos nézettséget produkáltak. A Barátok Közt továbbra is "jolly joker" A BB2 gyenge teljesítményét a Jó barátok is megsínylette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés