FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Mi lesz a távközlési cégek hitelminősítésével - fordulóponthoz érkezett a szektor?

Portfolio
A tegnapi nap folyamán tartotta szakmai fórumát az S&P, a neves hitelminősítő a szektor hiteloldali kilátásait és minősítés indikációit ismertette, amelyek az elmúlt időszakban alapvetően pozitív irányba mozdultak el. Az S&P szerint az elmúlt időszakban pozitív változások zajlódtak le, mind a vezetékes, mind a mobil távközlés területen a sokkal konzervatív finanszírozási, illetve üzleti stratégia hatására.

Peter Kernan, az S&P európai távközlési részlegének a vezetője rávilágított, hogy konzervatívabb üzletpolitika nagyban segített abban, hogy az iparág cégeinek sikerült javítaniuk a költséges akvizíciók és UMTS licencek által lerontott mérlegeiken. Az elmúlt 18 hónapban a szolgáltatók nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy javítsák hatékonyságukat, s növeljék a szabad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés