Előfizetői tartalom

Indexek le, vezetők fel (Vakmajom)

Portfolio
Míg az indexek szinte folyamatosan, de forgalom nélkül csorogtak az előző hét monstruózus emelkedése után, az emelkedés hetében megindult vezetők zöme tovább emelkedett vagy tartotta magát, és újabb részvények is csatlakoztak hozzájuk. A végtelenségig persze ezek a részvények sem tudnak ellenállni az indexek esésének, de a szűk vezetőréteg egyelőre jó erőben van.

AZ "EGÉSZSÉGES" KORREKCIÓ KICSI. Az indexek egész héten forgalom nélkül estek. Rossz hírekre egyelőre nem látni drasztikus intézményi eladást, és az esés se túl nagy még, de az esés az esés. A korrekció csak bizonyos határig "egészséges" - a mindenképp tartandó szint a follow through nap alja az indexeken. NYSENasdaqNasdaq100 (QQQ)A forgalomból ítélve a nagy vételek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés