FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Matáv: 500 millió euró szabad hitelkapacitás

Portfolio
Az új osztalékpolitika kapcsán tegnap telefonkonferenciát tartott a Matáv, amelyen a társaság viszonylag szűken bánt az új információkkal. A menedzsmenttájékoztatásból gyakorlatilag 2 érdemleges pontot lehet kiemelni, egyrészt továbbra is fennáll, hogy a Deutsche Telekomtól eltérő szereplővel finanszíroztassák újra az augusztusban lejáró Westel hitelt, miközben a társaság szabad hitelkapacitása mintegy 500 millió euró lehet.

A társasság a 18 forintos osztalék bejelentésekor adott tájékoztatásával párhuzamosan beszámolt megcélzott eladósodottsági szintjéről (30-40%), s nyitottságára a potenciális akvizíciók irányába, azonban konkrét célpont nem kerül említésre.******************** A Matáv akvizíciós lehetőségeiről annyit mindenképpen meg kell jegyezni, hogy 2003. végéig a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés