Előfizetői tartalom

Egyszerűen venni kellett (Vakmajom)

Portfolio
Három éve nem éreztem azt, amit az elmúlt héten: egyszerűen venni, venni kellett. Lenyűgöző hét volt, mert szinte bármit vettél, azonnal jelentős nyerőbe fordult. A pozitív előjelek után március 17-én megérkezett follow through átrajzolta a kereskedés képét, 99 óta először magasabb középtávú mélypontokat erősített meg több indexen, és nagy erejű vételi oldal mutatkozott. Mi lesz ebből? Nem tudom, de ha valahogy elindul egy nagyszabású középtávú emelkedés, akkor pont így indul el, pont ilyen bizonytalan könyzetben, amikor fél az ember venni, és pont ekkora elánnal. Érdemes tartani a vételeket, mert akár nagy emelkedési potenciál is lehet a piacban, ha meg nem lesz, akkor ott vannak a stopok, nem egy esetben már nullába húzva, tehát a tartás kockázata mérsékelt.

DOW, NASDAQ: MAGASABB MÉLYPONTOK UTÁN. Az indexek alakulásán minden mást elhomályosít az egyértelmű, tankönyvi follow through ténye. Időben jött, jó forgalommal, jó áralakulással. NYSE - nagy momentummal indult meg az emelkedés a sáv aljáról. Van ellenállás az index fölött (az egész oldalazásos zóna november-február közt), és túlvettnek is látszik, de mit számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés