FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Pannon GSM: erősítés az üzleti területen - fokozódó verseny a vezetékes szolgáltatóknak

Portfolio
A nagyvállalatok igényeire tervezett Pannon Vállalati Mobilhálózat után a PGSM bevezeti a piacra MobiTrend nevű szolgáltatását, amely 10-70 fős vállalkozásoknak kínál innovatív telefonhálózati megoldást, mely a hagyományos rendszerek funkcióit a mobiltelefon előnyeivel és képességeivel ötvözi. A szolgáltatás újabb színfoltot hozhat távközlési versenybe, erősítve azt mind vezetékes-mobil viszonylatban, mind mobil-mobil viszonylatban.

A rendszer helyhez nem kötött elérhetőséget kínál, s emellett megvalósítja a pontos költségkezelés lehetőségét részben elválasztva a vállalati, illetve magánjellegű beszélgetéseket. A Pannon GSM szerint a forgalmi és beruházási költségeket tekintve összesítve 20%-os megtakarítás érthető el a célcsoportnál. A szolgáltatás egyértelműen a hagyományos vezetékes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés