FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Fokozódó hálózati optimizmus

Portfolio
Egyre optimistábbnak tűnnek a hálózati eszközgyártók nyilatkozatai. Míg a Nokia 15-20%-os piaci visszaeséssel számol 2003-ban a tavalyi 20%-ot követően, addig az Ericsson csupán 10%-kal kalkulál. A Motorola elnökének tegnapi nyilatkozata pedig már akár 6%-os visszaesést is elképzelhetőnek tart és 2004-re már fellendüléssel számol.

Adrian Nemcek Motorola Global Telecom Solutions elnöke a Reutersnek nyilatkozva elmondta, hogy társasága az idei évben 6-12%-os kereslet visszaeséssel számol. A visszaesés jelentős része az év első felében fog bekövetkezni, míg a második félév stagnálást hozhat, s 2004-től egy mérsékelt 5-8%-os piacbővülés várható. A piaci növekedés motorja a fejlődő piacokon jelentkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés