Előfizetői tartalom

Még, még, még, ennyi nem elég (Vakmajom)

Portfolio
Több hónap szünet után újra megjelent az intézményi vétel az amerikai piacon, hiszen március 13-án idei rekordnak számító forgalom mellett emelkedtek az indexek: a gyöngébb NYSE a sáv aljáról, az erősebb Nasdaq a sáv közepe tájáról. Lesz-e ebből tartósabb, megjátszható emelkedés? December óta ez a legígéretesebb megindulás felfelé, a megerősítéséhez további akkumulációs napo(ka)t kellene látni, és ami ennél is fontosabb: jól azonosítható felfelé vezetőket.

FIGYELD A NASDAQ100-AT. Az esésben eddig vezető NYSE visszatesztelte a július-októberi mélypontot, majd nagy forgalommal megpattant róla. Középtávon pozitívum, hogy ezúttal sokkal kevesebb éves mélypontot ütő részvény volt, mint 2002 októberében vagy júliusában, amikor hasonló értékekre esett az index, tehát kevesebb egyedi részvény vett részt az esésben, és sok formált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés