Előfizetői tartalom

Mikor fordul már a BUX? - Technikai elemzés

Portfolio
Bár a tavalyihoz hasonlóan nemzetközi viszonylatban igen jól teljesített az idén is a BUX, a barométer hónapok óta egy lefelé irányuló csatornában mozog, értéke január eleje óta folyamatos csökkenést mutat, és a múlt héten ismét áttört egy Fibonacci szintet. De vajon meddig tarthat ez a mérséklődés, mikor következhet be a fordulat? Erre a minden befektetőt érdeklő kérdésre keressük a választ a technikai elemzés eszköztárának a segítségül hívásával.

Fibonacci szintek és a csatorna fogásában. Messze vannak már azok az idők, amikor a tavalyi parlamenti választások után azt vártuk, hogy a BUX áttörje a 9,000 pontos határt! Ezen szint tesztelése után ugyanis az indikátor mélyrepülésbe kezdett, és meg sem állt 6,600 pontig, majd pedig beszorul egy valamivel több mint 2,000 pontos csatornába, és jelenleg is itt tartózkodik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés