Előfizetői tartalom

HP eredmény: beszáradt a tinta

Portfolio
A várt alatti árbevételt, ám a költségcsökkentő intézkedéseknek köszönhetően az elemzői prognózisnak megfelelő egy részvényre jutó nettó eredményt ért el a Hewlett-Packard a január végén befejeződő pénzügyi negyedévben. A papírok azonban a gyorsjelentés közzétételét követően a zárás utáni kereskedésben 3.8%-kal csökkentek.

A társaság árbevétele 4%-kal maradt el a várttól, értéke 17.9 mrd dollár lett. Az egy évvel korábbihoz képest a számokat azonban azért nem lehet összehasonlítani, mert a HP az eddigi gyakorlattal ellentétben nem tette közzé a bázis időszakra a Compaq-ot is tartalmazó számokat. Így sokat nem mondanak a nemzetközi sajtóban is fellelhető 57%-os árbevétel, és 49%-os eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés