Előfizetői tartalom

Vodafone: az első gyümölcsök - csaknem 7 millió mobil előfizető Magyarországon

Portfolio
Január hónap folyamán a HIF adatai szerint 6.96 millió főre nőtt a magyarországi mobil előfizetők száma, a 100 ezres havi bővülés 25%-kal alacsonyabb a bázisidőszaki értéknél, amely tovább mutatja a növekedés lassú, de biztos kifulladását. A lassulást jobban jelzi, hogy az elmúlt 3 hónapban ténylegesen forgalmazó Sim kártyák száma 6.62 millióra nőtt, s itt a bővülés már csak 60 ezres.

A hónap nyertese a Vodafone lett, amely magyarországi története során először a legjobb havi teljesítményt nyújtotta a mobil szolgáltatók közül, s 40 ezer fővel 872 ezerre növelte ügyfélbázisát. Piaci részesedése 12.53%-ra nőtt. A Vodafone igen aktív januárja talán jelzésértékű, a legkisebb magyar mobilcég úgy látszik, komolyan gondolja pozíciószerzési szándékait.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés