Előfizetői tartalom

Új kereskedelmi szektorigazgató a Synergonnál

Portfolio
A Synergon Informatika Rt. a szorosabb partnerkapcsolatok és az ügyfelek elégedettségének növelése érdekében kereskedelmi szervezetét fokozatosan erősíti senior és vezető munkatársakkal. A koncepció részeként, a különböző szektorok felé irányuló értékesítési tevékenységet külön kereskedelmi igazgatók fogják felügyelni.

Kolozsváry-Kiss Árpád (34) 2000. májusa óta dolgozik a Synergonban Key Account Managerként. Feladata a kereskedelem szervezetén belül a Telco&Media szektor kiemelt ügyfeleivel való kapcsolattartás, a Synergon és üzleti partnereinek megoldásaival a kiemelt ügyfeleink üzleti céljainak magvalósítása, továbbá az ügyfelekkel kapcsolatos elégedettségének növelése, a Synergon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés