Előfizetői tartalom

Forgalomzsugor (Vakmajom)

Portfolio
A tengerentúlon egyelőre forgalom nélküli felfelé korrekció indult a lassú, eróziós jellegű csorgáson belül. Lehet ez több, mint egy korrekció? Lehet, de csak akkor, ha megjön az emelkedésben a forgalom. A növekvő forgalom alapvetően az emelkedés megerősítéséhez kellene, hiszen esni prímán és sokáig tudnak a részvények alacsony forgalom mellett is, tartós emelkedés megindulása viszont nehezen képzelhető el agresszív intézményi vételek (az a bizonyos follow through), egyértelmű akkumulációs napok sorozata nélkül.

INDEXEK: HOL A FORGALOM?. NYSEA januári lefordulás óta itt az első valamirevaló felfelé korrekció, de egyelőre nem társult elég nagy forgalom az emelkedéshez. A Nasdaq továbbra is sokkal jobban viselkedik. Kevesebbet adott vissza az őszi emelkedésből, és az intézményi eladások is vékonyabbak voltak.A mostani korrekció alól egyelőre teljesen hiányzik a forgalom. Amennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés