Előfizetői tartalom

Magára talál a PC piac?

Portfolio
4.8%-os emelkedést vár a Gartner az idei esztendő első negyedévében a globális PC eladások tekintetében, míg az egész évre közel 8%-os növekedést prognosztizál - jelentette be tegnap a piackutató cég. A hír hatására tegnap jelentősen erősödtek a hardver gyártók az USA-ban, a GHA hardver index 4.3%-kal emelkedett.

A Gartner szerint az éppen folyó három hónapban 33.2 millió darab PC-t adnak majd el a gyártók, míg 2003-ban összesen 138.7 millió darabot. Mindazonáltal az előrejelzés igen bizonytalan, hiszen a kereslet erősen függ az iraki feszültségtől, valamint a gazdasági fellendüléstől is.Mindazonáltal az eladott darabszám növekedése nem jelenti azt, hogy a gyártók összesített bevétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés