Előfizetői tartalom

EGIS: megbukott a deramciclane sztori - zuhan az árfolyam? (6)

Portfolio
Az Orion által közzétett hivatalos közlemény szerint a deramciclane kutatásai felfüggesztésre kerültek, mivel a harmadik, végső fázisban a kutatási eredmények az új molekula hatékonyságát nem támasztották alá. Az Egis szempontjából drámai a hír. Az Orion árfolyama 15%-ot esett a kereskedés első perceiben. Írásunkban megindokoljuk, hogy miért nem tűnik irreálisank a 8,000 Ft-os Egis új egyensúlyi árfolyam kialakulása.

A kutatatás kudarca. Az Orion közleményének magyar fordítása: "Az Orion és a Pharmacia által közösen végzett harmadik klinikai fázis kimutatta, hogy nem kellő hatékonysággal bír a deramciclane a szorongás gátlás terén, ennek következtében a két társaság a kutatási program felfüggesztéséről döntött...." A két társaság Európában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés