Előfizetői tartalom

econet.hu: itt már csak a Mester segíthet!

Portfolio
Több mint dráma, s ezzel még aligha túloztuk el az econet.hu likviditási helyzetét. A nem is olyan régen még nyilvános tőkeemelésen gondolkodó informatikai társaságon véleményünk szerint ma már csak maga a Mester, azaz Civin János segíthet. Olyan bravúrt kellene bemutatni az életben maradáshoz, amit az elmúlt években eddig csak a BÉT nagy nevettetője tudott végrehajtani. Az econet.hu ebből a szempontból jó irányba halad: a transzparencia érdekében önként vállalt negyedéves gyorsjelentések helyett idén már csak félévente kívánja megosztani gazdálkodási adatait a befektetőkkel, mindezt úgy, hogy közben a kritikus likviditási helyzett miatt részletfizetési kérelemmel fordultak az APEH-hez.

A gondok már az árbevétel esetében is jelentkeznek, az előző negyedévben megtört lendület nem korlátozódott le a nyári időszakra. Az informatikában elvileg legerősebbnek számító utolsó három hónap messze a leggyengébbnek bizonyult az egész évet tekintve, sőt a tavalyi év azonos időszakához képest 40% a visszaesés. A számviteli eredmény frontján az aktivált saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés