Előfizetői tartalom

Graphisoft telefonkonferencia (2.)

Portfolio
A tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentés mai közzététele után megtartotta szokásos elemzői telefonkonferenciáját a Graphisoft, melyen Ray Small, a társaság vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat tovább folytatja a megkezdett szigorú költség gazdálkodást, melynek hatására az idei esztendőben pozitív üzemi eredményt érhet el a cég.

A társaság továbbra is az üzemi eredményre kíván fókuszálni, de az adózás utáni eredmény szintjén is pozitív értéket kívánnak produkálni, mely azonban nagymértékben függ a Ft mozgásától is. Németországban a piac továbbra is gyenge volt a negyedik negyedévben, és az idei esztendőben sem várható kiugrás, míg továbbra is jó teljesítmény várható az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés