Előfizetői tartalom

Synergon: várakozások alatti eredmény, zuhanó árbevétel

Portfolio
Az elemzői várakozásoknál 28%-kal alacsonyabb adózás utáni eredményt ért el a tavalyi negyedik negyedévben a Synergon, mely éves szinten két év után ismét nyereséges működést produkált 2002-ben. A társaság árbevétele jelentősen csökkent, pozitívumként azonban ki kell emelni, hogy a szolgáltatások aránya az össz bevételből rekordot döntött, elérve a 38%-ot.

A Synergon árbevétele 30%-kal csökkent a tavalyi negyedik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, értéke 5.5 mrd Ft lett. A zuhanás hatására a harmadik negyedévben impresszív képet mutató gördülő 12 havi árbevétel most már gyászosabban néz ki annak ellenére, hogy az év utolsó negyede szezonálisan igen erősnek számít az iparágban.Ilyen mértékű árbevétel csökkenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés